راس پرلی ، رئیس اولین ملت توبیک ، می گوید که “گروه کاری” جدیدی که توسط آرلین دان ، وزیر امور بومیان تشکیل شده است ، اولین قدم خوب برای آشتی است اما جایگزینی برای تحقیق در مورد نژادپرستی سیستمی در نیوبرانزویک نیست.
این گروه با نام کارگروه همه ملل و احزاب درباره حقیقت و سازش ، روز پنجشنبه در یک خبرنامه اعلام شد. ماموریت آن رسیدگی به 94 فراخوان برای اقدام است که در گزارش کمیسیون حقیقت و آشتی منتشر شده در سال 2015 مشخص شده است.
دان و رئیس منطقه ای راجر آگوستین به عنوان رئیس هیئت مدیره ، اعضای آن همچنین شامل سه رئیس دیگر و اعضای چهار حزب سیاسی خواهند بود. در این انتشار آمده است که این گروه “توسط سایر سیاستمداران و رهبران ملل اول حمایت خواهد شد”.
اما پرلی روز جمعه در پاسخ كتبی به اعلامیه كمیته گفت ، “مشاركت دیروز این كمیته توسط وزیر جدید برای من خبر بود.”
پرلی نوشت كه فعال سازی كمیته ، آخرین بار در سال 2019 ، هنگامی كه جیك استوارت وزیر امور بومیان بود ، مورد بحث قرار گرفت “یك قدم دیر است.”
اما ، وی گفت ، “این اقدام جایگزین نیاز به تحقیق در مورد نژادپرستی سیستمی در نیوبرانزویك نمی شود و ما نمی توانیم این واقعیت را از نظر دور كنیم.”
وزیر Neophyte کار بومیان را با یک صفحه جدید درباره حقیقت و سازش آغاز می کند. 4:46
اولین ملل پس از تیراندازی توسط پلیس ردنی لووی از Metepenagiag First Nation و Chantel Moore ، عضو اولین ملت Tla-o-qui-aht First First که اخیراً از قبل از میلاد به ادموندستون نقل مکان کرده بود ، درخواست های خود را برای تحقیق افزایش دادند. در حوادث جداگانه
نخست وزیر بلین هیگز پرسش را رد کرده است.
هیئت نیوبرانزویک اعلام شده در این هفته 9 عضو و دو رئیس خواهد داشت. هشت نفر به عنوان اعضای یک “گروه راهنما” ذکر شده اند ، از جمله رئیس بزرگ ، ران ترمبلی ، نماینده مادربزرگهای Wolastoqewi.
ترمبلی نیز از دیدن نام خود به عنوان عضو متعجب شد.
وی گفت: “به طرز عجیبی تأیید نکردم که در این کارگروه عضو باشم.”
او گفت که استوارت این موضوع را به او گفته است ، اما ترمبلی باید با مادربزرگهای Wolastoqewi مشورت کند تا ببیند آیا آنها می خواهند او شرکت کند یا خیر.
دان به خاطر سردرگمی عذرخواهی کرد.

وی گفت: “من فرض می کردم که با آنها تماس گرفته شده است.”
دان گفت که امیدوار است کمیته بتواند قبل از کریسمس برای شروع بحث و آشنایی با یکدیگر جلسه بگذارد.
وی گفت: “بنابراین اولویت شماره یک ، ایجاد روابط ، ایجاد اعتماد است – این بسیار بزرگ است.”
“و سپس از آنجا [start] به توصیه های فردی نگاه کنید. “
دان گفت 31 توصیه که از کمیسیون حقیقت و آشتی ارائه شده اند ، در حوزه ولایت قرار دارند. او می خواهد از آنجا شروع کند.
وقتی از او در مورد نژادپرستی سیستمی س askedال شد ، موضوعی که قبلاً دان آن را “سرطان در استان ما” می نامید ، گفت که این یک موضوع جداگانه است اما مربوط به وظیفه کمیته برای رسیدگی به گزارش کمیسیون است.
وی گفت: “من می خواهم با هر دو آنها سر و کار داشته باشم ، تا با شما کاملا صادق باشم.”
“بخش نژادپرستی سیستمیک موضوعی است که ما باید واقعاً خوب به آن نگاه کنیم.”
رئیس به اعضای گروه ایمان دارد
راجر آگوستین ، رئیس منطقه ای نیوبرانزویک و جزیره پرنس ادوارد برای مجمع ملل اول ، رئیس کمیته است. وی گفت که به خاطر افرادی که در آن شرکت می کنند امید زیادی به کارگروه دارد.

آگوستین گفت: “من به سیستم اعتقادی ندارم ، به مردمی که دور میز نشسته اند ایمان دارم.”
آنها رئیس ارشد ربکا ناک وود از Fort Fortly First Nation ، رئیس راس پرلی از ملت Wolastoqey ، رئیس هیو آکاگی از ملت Peskotomuhkati در Skutik ، باری Labillois ، رئیس شورای بومیان نیوبرانزویک ، St. Croix MLA کتی بوکوس ، میرامیچی هستند Bay-Neguac MLA لیزا هریس ، رهبر حزب سبزها دیوید کوون و میرامیچی MLA میشل کانروی.
آگوستین موافقت کرد که این کمیته جایگزینی برای تحقیق در مورد نژادپرستی سیستمی نیست ، اما اقدامی ضروری در جهت پرداختن به حقوق بومی است.
وی گفت: “ما فقط باید به نیوبرانزویك بپردازیم و برخی از تلاش های گذشته را مرور كنیم و دریابیم كه در كجا آنها ناكام مانده اند.”
آگوستین گفت که او امیدوار است که تغییر واقعی ایجاد شود.
وی گفت: “ما نمی توانیم این یکی را پیچ بزنیم.”