27 ایده طراحی هتل های لوکس – ساختمانچی

مثلا، به جهت طراحی یک هتل عالی می بایست دقت کنید که برای اینها جای قابل قبولی گزینش کنید: جعبه کمکهای بهداشتی، یک آشپزخانه کوچک، تعبیه فضایی در کنار تختها که امکان ارتقا نفرات را در اتاق بدهد، جدا بودن توالت و حمام، قرار دادن آسانسور در کل طبقات و … ارائه چیزی که میهمانان غالبا آن را کمتر چشم اند می تواند به یک تجربه به یادماندنی سبب ساز شود و حتی برخی ممکن میباشد بخواهند آن تجربه را دوباره تکرار کنند. کوچک بودن همین هتل محیطی صمیمی فراهم می کند که برای بسیاری از میهمانان زیاد جذاب است. هتل ها همواره یکی از اهمیت ترین مکان های معماری محسوب می‌شوند که اهمیت ویژگی های فراوان خاصی می باشند به همین استدلال معماران عزیز در ارتفاع طرح های گوناگون با تحقیقاتی دارای مورد قضیه هتل ها مواجه میگردند به همین ادله ما در این بخش به تحلیل و بررسی هتل میپردازیم تا دیتاها جامع و کاملی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم . رنگ طلایی، زرشکی قهوه­ای، آبی سلطنتی،سبز زمردی و کنده کاری­های پرکار و سلطنتی بر روی چوب از المان­های با سبک کلاسیک هستند. یکی از از اهداف اصلی در طراحی داخلی هتل، مهیا آوردن امکانات جهت آسایش کاربراست. سرو طعام در اتاق در کل ۲۴ ساعت میسر است.هر چه مرحله خدماتی و جايگاه هتل تنزل نماید از این خدمت ها کاسته می شود. هم اکنون آنکه هتل ها و مجموعه های اقامتی- تفریحی موجود در تراز استان گیلان چه از لحاظ یه خرده و چه از لحاظ کیفی از مطلوبیت به اندازه برخوردار نمی باشند. به نظر می رسد، یکی از از علل دارای ذیل بودن میزان مرغوب بودن تیم های اقامتی- تفریحی، عدم توجه به نیازهای همگی جانبه کاربران آن است. یک لابی زیبا و برازنده، معرف یک هتل فوق العاده است. لابی هتل، محل پذیرش به تیتر بخش اصلی، یک سیستم ارتباطی مرکزی اهمیت بخشهای عملیاتی متفاوت که به خوبی آراسته شده باشند، رستوران که در رابطه اهمیت لابی هتل نیز میباشد (میزان سرویس ها ارائه نشده به دسته هتل بستگی دارد)، بخش اداری، محل پرسنل که به شکل جداگانه امکان دسترسی به آن وجود داشته و در رابطه مستقیم اساسی سایر بخشهای هتل هستند، اتاقهای مهمانان و محوطههایی مهم قابلیت و امکان دسترسی خصوصی که اهمیت اعتنا به دستهبندیها تر و تمیز شدهاند، نماها و بررسی صداها، محل ارائه سرویس ها به یار آشپزخانه ها، انبار و اتاقهایی که در رابطه اهمیت آن است. در ژاپن که زمین اندک و فضاها مینیاتور هستند، از ده سال ۱۹۷۰ به همین سو نوعی هتلهای کپسولی موسوم به یوتل (yotel) ساخته شده است که تنها کابین کوچکی برای خوابیدن هست و به مسافرانی که از قطار باز می مثل اجاره دیتا می شود. همین فرمی پیشرفته تر از کپسول هتلها می باشد که از سال 1970 در ژاپن شکل گرفتند و در جايگاه اولیه به جهت مسافرین کاری که نهایی قطار به شهرشان را از دست داده اند, طراحی هتل دارای منش راستا گرایی پیش بینی شده اند. پیش بینی ها نشان می دهند که همین رقم تا سال 2010 به 25% و تا 2015 حتی به 30% خواهد رسید.