خرید اسید آسکوربیک |خرید آسکوربیک اسید |آسکوربیک اسید صنعتی

هیچ مدرکی وجود ندارد که ویتامین C، در دوزهای فیزیولوژیکی یا این که در دوزهای متوسط زیاد، منجر زخم حاد کبدی یا این که زردی شود. مصرف ویتامین C، ایمنی بدن را ارتقا دیتا و سیستم ایمنی را تقویت می­کند. در همین تحقیق سالیسیلیک اسید وآسکوربیک اسید به تنهایی مقدار فلاونوئیدها را ارتقا دادند. همچنین به جهت ارتقاء ویتامین C مواد غذایی به سادگی می توان اسید اسکوربیک را به مواد غذایی بیشتر کرد. همچنین همین اسید یک آنتی اکسیدان است، یعنی از آسیب رادیکال­های آزاد به سلول­ها و بافت­های تن پرهیز می­ نماید که نقش بسیار مهمی به جهت دستگاه ایمنی بدن دارد. از آنجایی که ویتامین C به طور طبیعی در مواد غذایی وجود داراست به راحتی نیز از فی مابین میروند .به طور مثال آب پرتقال ممکن میباشد در طی یک هفته نیمی از ویتایمن c خویش را از دست بدهد ، حتی میوه هایی خرد شده که در سردخانه مراقبت میشوند بعد از آن از ۶روز ویتامین خویش را از دست میدهند بعضی از میوه ها عبارتند از: انبه ، توت فرنگی و هندوانه کمتر از ۵% ، آناناس ۱۰% ، کیوی ۱۲%. اختلالات دستگاه گوارش می تواند پس از مصرف دستکم ۱ گرم شکل دهد چون تقریبا نیمی از همین مقدار در این دوز جذب نمی شود. از کاربرد اسید اسکوربیک در جايگاه نخستین به تیتر یک آنتی اکسیدان گزینه به کارگیری قرار می گیرد که می تواند مزایای اکثری به جهت محصولات غذایی داشته باشد.بدلیل خواص آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک ، همین ماده را در طول فرآیند ماده غذایی یا قبل از بسته بندی به جهت محافظت بو ، رنگ و محتوای مواد آیتم استعمال واقع میشود.این ماده اکسیژن داخل محیط ماده غذایی را جذب کرده و اکسید می گردد و سبب ساز کاهش سرعت اکسیداسیون میشود که این کار سبب محافظت رنگ و طراوت مواد غذایی می شود. در نتیجه­ی این آزمایش نشان داده شد، زمانی که میزان مصرف ویتامین C بیش از ۵۰۰ میلی گرم در روز باشد، اثر این ویتامین بر کارایی اندوتلیال مثبت و زیاد قابل اعتنا می­باشد. گوجه فرنگی: هر عدد گوجه فرنگی متوسط حاوی 20میلی گرم ویتامین سی است. ویتامین سی یک ماده ضروری به جهت ادامهی حیات انسان و بسیاری از جانداران دیگر است. بدلیل خواص ویتامین C ، اسید اسکوربیک بعنوان یک ماده خوب به جهت مکمل ویتامین تبدیل میشود. از حیث صنعتی اسید اسکوربیک از شیوه یک پروسه چندین تراز ای که شامل باکتری هایی میباشد که گلوکوز را کمتر می‌دهد بعنوان یک فرآورده قیمت اسکوربیک اسید مرک فرعی ایجاد میشود. زمانی که شما همین مقاله را دوست داشتید، مایل به دیتاها بیشتری در رابطه حساس کمبود اسید آسکوربیک وب وب سایت خود باشید.