سرآشپز مشهوری که پس از از دست دادن حس بویایی خود، رستوران شمالی انتاریو را تعطیل کرد

یک سرآشپز مشهور بومی در حال تعطیل کردن رستوران خود در شمال انتاریو است زیرا حس بویایی خود را به دلیل COVID-19 از دست داده است.

جری براندون، 61 ساله، چهار سال پیش با شریک زندگی خود، نانسی کسیدی، L’Autochtone Taverne Américaine را در Temiskaming Shores افتتاح کرد.

براندون Anishinaabe، از Dokis First Nation است. او یکی از بازماندگان چیزی است که به عنوان Scoop دهه شصت شناخته می شود، مجموعه ای از سیاست های دولتی که بین سال های 1951 تا 1991 هزاران کودک بومی را از خانه های خود برده و در مراکز نگهداری و یا به فرزندخواندگی در خانواده های غیر بومی پذیرفتند.

L’Autochtone در زبان فرانسوی به معنای “بومی” است. این رستوران ترکیبی از غذاهای انگلیسی، فرانسوی و بومی است و نظرات تحسین برانگیزی را از نویسندگان غذا و مشتریان برای ترکیب این طعم ها به دست آورده است.

براندون گفت: «ما افرادی را از هلند به ما رسانده‌ایم که در هنگام ورود به کانادا و سفر از تورنتو درباره این رستوران شنیده بودند. در یک شب در رستوران ما نسبت به تمام عمرشان در مدرسه.”

بیرون یک رستوران  تابلو می گوید l'Autochtone.
L’Autochtone Taverne Américaine خود را به عنوان یک غذاخوری ترکیبی نوآورانه و مرکز فرهنگی ترکیبی از غذاها و آماده‌سازی‌های فرهنگ انگلیسی، فرانسوی و ملل اول توصیف می‌کند. (ارسال شده توسط گری براندون)

این رستوران به دلیل بیماری همه گیر، که در اوایل سال 2020 آغاز شد، شروع سختی داشت.

کسیدی، یکی از مالکان او، گفت: “این ویرانگر بود.”

ما یک شبه 75 درصد از کسب و کار خود را از دست دادیم و هرگز آن را بازیابی نکردیم.

براندون گفت که وقتی سایر بخش‌ها اجازه یافتند که تحت تأثیر همه‌گیری و محدودیت‌های دولتی قرار نگیرند، احساس خشم می‌کند.

او گفت: “فقط خشم و تمام سطوح دولتی که در صورت امکان به ما کمک نکردند.”

“شما اینجا در شمال هستید، جایی که توسط استخراج منابع احاطه شده اید که هرگز به دلیل کووید یک روز تعطیل نشدند و با این حال، می دانید، موارد کووید را تولید می کردند.”

رستوران از چهار قرنطینه جان سالم به در برد و امید براندون و کسیدی بود که در نهایت مالکیت را به کارکنان خود منتقل کنند.

براندون گفت: «برنامه ما پنج ساله بود. “پنج سال و ما بیرون می‌رفتیم، و فقط گاه و بیگاه سرمان را به داخل می‌کشیدیم تا ببینیم همه چطور هستند. آنها می‌توانستند توپ را بگیرند و با آن بدود.”

نمای نزدیک از کوفته گاومیش کوهان دار امریکایی.
غذای گاومیش کوهان دار آمریکایی L’Autochtone Taverne Américaine. (ارسال شده توسط گری براندون)

حدود یک سال پیش، براندون بیمار شد و آزمایش COVID-19 مثبت شد.

او گفت: «به نظر می‌رسید که سرما خورده‌ام. “من تا به حال چیزی شبیه به آن نداشتم.”

او حس بویایی خود را از دست داد و هرگز به طور کامل برنگشت.

از دست دادن بوی خود نیز بر حس چشایی او تأثیر می گذارد که به عنوان یک آشپز ویرانگر بود.

او گفت: «این همه چیز را دشوارتر کرده است.

براندون گفت که بدون بازه زمانی برای بهبودی، ادامه اداره رستوران را بسیار دشوار می کرد. او گفت که دیگر انرژی برای ادامه دادن ندارد.

براندون قصد دارد این تجارت را بفروشد، اما امیدوار است که یک سرآشپز جوان بتواند آن را در دست بگیرد و به کاری که شروع کرده است ادامه دهد.

او گفت: «این یک عملیات کلید در دست است که یک زوج جوان می توانند آن را به عهده بگیرند.

“و یک آپارتمان بالای آن وجود دارد. آنها واقعاً می توانند چیزی را بگیرند و مهر خودشان را روی آن بگذارند و با آن بدود.”

آنچه در مورد کووید طولانی مدت شناخته شده و جدید است

کریس ورشور، محقق موسسه تحقیقات علوم سلامت شمال در سادبری، متخصص بیماری های عفونی است. او گفت که کووید-19 طولانی هنوز توسط دانشمندان اشتباه درک شده است.

اما او گفت که چند نظریه پیشرو در مورد اینکه چرا کووید-19 می تواند طیف گسترده ای از علائم را در مدت زمان طولانی در برخی افراد ایجاد کند وجود دارد.

تصویر میکروسکوپ زرد از ویروس.
میکروگراف الکترونی انتقالی SARS-CoV-2، جدا شده از یک بیمار. (موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی)

اولین مورد این است که از آنجایی که ویروس بسیار جدید است، افراد در اوایل هیچ مواجهه قبلی یا مصونیتی نسبت به آن نداشتند.

ورشور گفت: “سیستم ایمنی شما در حال مبارزه با چیزی است که می دانید، واقعاً برای شما تهدید کننده است.”

این پاسخ ایمنی قوی در برخی افراد می تواند در برخی موارد منجر به علائم طولانی مدت شود.

به گفته ورشور، نظریه دوم، ویروس SARS-CoV-2 است که باعث COVID-19 می شود و از طریق چیزی به نام گیرنده آنزیم مبدل آنژیوتانسین 2 (ACE2) وارد سلول های بدن می شود.

Verschoor می گوید: “نکته منحصر به فرد در مورد این گیرنده های ACE2 این است که آنها در سراسر بدن هستند.”

کووید یک عفونت تنفسی است زیرا ما گیرنده های ACE2 را در سراسر سلول های اپیتلیال ریه هایمان داریم. پوشش ریه های ما فقط در این گیرنده ها پوشیده شده است.

اما حفره بینی و دهان حاوی سلول های بویایی هستند که گیرنده های یکسانی دارند. Verschoor گفت که این می تواند دلیل از دست دادن بویایی و چشایی برای برخی از افرادی باشد که به COVID-19 مبتلا شده اند.

ورشور گفت: با تحقیقات رو به رشد در مورد درمان ها و ایمنی بیشتر به لطف واکسن ها و قرار گرفتن در معرض گذشته، کووید-19 طولانی مدت می تواند به یک بیماری نادر تبدیل شود. او گفت که حداقل می‌توانیم درمان‌های بهتری برای افرادی که بیمار می‌شوند داشته باشیم.